RÉTKÖZ
HONVÉDELMI ÉLMÉNYKÖZPONT
AJÁNLJUK MAGUNKAT
 
Az élet maga az új impulzusok sorozata. Egy közösen átélt jó élmény valóban hidakat épít közénk, mely akció olyan átszellemült állapotot idéz elő, amit az öröm és boldogság érzése jellemez. Ezt az áramlatot akkor élhetjük át ténylegesen, ha belefeledkezünk egy tevékenységbe.

Ennek érdekében Katonás Élménypontunk ezres fordulaton pörög! Felejthetetlen impulzusokkal lesznek gazdagabbak a nagymamák, a nagypapák, az unokák, a fiatalok, nők és férfiak egyaránt, hiszen az érzékszervek által tapasztalt behatások bizony bevésődnek az emlékeinkbe.

MAGYAR Hadtörténeti gyűjtemény

Élmények a jelenben, vagy emlékek a múltból?

Ennél az élményelemnél garantáltan mindkettő megjelenik. Eseménydús interaktivitással átitatott nosztalgia sarok. Testközelbe hozzuk kicsiknek, nagyoknak egyaránt a kézzelfogható történelem varázsával a különböző korszakok katonáinak ruházatát, fegyverzetét, felszereléseit. Gyűjtemnyünkben mindent a szemnek és mindent a kéznek elve érvényesül.

Hagyományőrzés újratöltve, a ma emberének!

néphadsereg nosztalgia

Kellemes élmények a jelenben, vagy kellemes emlékek a múltból?

Ennél az élményelemnél garantáltan mindkettő megjelenik. Eseménydús interaktivitással átitatott nosztalgia sarok a KATONÁS ÉLMÉNYPONTUNKON!

Testközelbe hozzuk kicsiknek, nagyoknak egyaránt a kézzelfogható történelem varázsával a korszak katonáinak ruházatát, fegyverzetét, felszereléseit. Gyűjteményünkben mindent a szemnek és mindent a kéznek elve érvényesül.

Hagyományőrzés újratöltve, a ma emberének!

idegenlégiós gyűjtemény

MÁSZÓFAL 

AIRSOFT CÉLLÖVÉSZET

Realisztikus élményprogramok a sikerélmények, a készségek, képességek szolgálatában! A mozgásaktivitásra építve biztonságos környezeti kialakítással ez a program nem más mint a vurstli modern formába öltöztetve, kicsit katonásra szabva.

Ebben az élményműhelyben a céllövészet egyedi verzióját próbálhatják ki az idősek és fiatalok egyaránt. Airsoft fegyverekkel egyedileg kiépített, veszélytelen pályán élvezhetik a vendégek a lövészetet. Ez tuti bejön!

LÉZERHARC JÁTÉK

Katonás élménypontunkon a családok, osztályok, gyermekek, szülők kivétel nélkül egyaránt megélik az aktív csapatjátékok vidámságát, a szerepjátékok izgalmát sérülés lehetősége nélkül.

A leaser tag egy high-tech technológiás kollektív élményt biztosító komplex rendszer, amely fizikai lövedéket nem lő ki, ugyanakkor a számítógépvezérlésének köszönhetően rögzített statisztikában is látható válik a virtuális valóságban játszott - offline térbe helyezett játék eredménye.  Ez garantált siker!

PAINTBALL JÁTÉK

ÍJÁSZHARC JÁTÉK

airsoft JÁTÉK

Kosár

A kosár üres.